Viljanbladet juni 23

Informationsblad till BRF Viljans medlemmar juni 2023

Detaljplan för kvarteret Fredriksborg:
Stadsbyggnadskontoret i Malmö avser att har upprättat förslag till detaljplan på grannkvarteret vid Västmanlandsgatan. Medlemmar har under tiden 2 juni-30 juni att lämna eventuella synpunkter. Synpunkter ska lämnas skriftligen med namn och adress till Malmö stadsbyggnadskontor 205 80, Malmö. Planförslag finns tillgängligt på www.malmo.se/detaljplaner

Styrelsen:
Efter årsstämman valdes Emin Karaman till styrelsen.
Vi hälsar Emin välkommen

Kompostpåsar:
Kompostpåsar för Bragegatan och Smålandsgatan finns i cykelkällaren på Bragegatan 5A och för Västmanlandsgatan utanför den lilla tvättstugan på Västmanlandsgatan.

Tvättstuga:  
Elektrolux har vid besiktning av torktumlarna märkt att det utdragbara filtret under trumman inte rengjorts ordentligt Detta sliter hårt på torktumlarna som är dyra maskiner.
Se till att alltid rengöra båda filter efter torktumling, Instruktioner sitter uppe vid torktumlarna.  Det gäller inte torktumlaren i lilla tvättstugan på Västmanlandsgatan

Hyra extra utrymme:
Föreningen har efter en inventering av utrymmen sett att vi har gamla torkvindar som inte används, källarförråd och f.d skyddsrum. Finns där ett intresse av att hyra, kontakta styrelsen.

                                                                                  Mvh Styrelsen 

Lämna en kommentar