Viljanbladet maj 2017

Bredbandsavtalet

Vi har nu fått igång vårt gemensamma bredband. Vi fick initialt lite problem, men det ska nu vara löst för samtliga medlemmar. Har ni frågor om bredbandet som är av teknisk karaktär, ber vi er i första hand att kontakta Bahnhofs support. Vi vill också passa på att informera er om att avgiften för bredbandet kommer först på julis avi, det innebär att den första avgiften kommer att vara för tre månader, därefter kommer det bli ett påslag om ca 83kr/mån. På hemsidan brfviljan.wordpress.com finns nu också fliken “bredband”. Där hittar ni information om hur ni kopplar upp er och kontaktuppgifter till Bahnhof.

 

Avgiftshöjning

Från och med den 1/7 kommer det att bli en avgiftshöjning på 3%. Det innebär ca. 80kr för en lägenhet på ca. 50kvm. Detta har styrelsen beslutet för att täcka ökande kostnader och för hålla föreningen i god ekonomisk balans.

 

Öppet hus upphör

På grund av väldigt få besökare de senaste åren känner styrelsen att öppet hus har spelat ut sin roll. Därför har styrelsen beslutat att upphöra med öppet hus i fortsättningen.

 

Höga kostnader för rensning

Senaste rensningen av gemensamma utrymmen i källaren och vindarna kostade föreningen 20600:-. Dessa kostnader hade kunnat undvikas om medlemmar hade tagit hand som sina saker. Därför hoppas vi att alla i fortsättningen hjälps åt att undvika dessa onödiga kostnader.

 

Bokning av tvättstuga

Det är inte tillåtet att boka upp flera datum i förväg. Upptäcks detta kommer otillåtna bokningar att strykas.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s