Viljanbladet Mars

Årsstämma

Om allt går som planerat så kommer årets stämma att hållas tisdagen den 16:e maj kl. 19.00. Definitivt besked lämnas i samband med kallelsen.

 

Motioner

Motioner skall vara inkomna senast den 1:a april (OBS! Inget skämt) Vi ser gärna att ni mailar in motionerna till brf.viljan@gmail.com. Motionerna får gärna vara välskrivna med så mycket relevant bakgrundsinformation som möjligt.

 

Sugen på styrelseuppdrag?

Om någon önskar sitta med i styrelsen som ledamot eller ta sig an något annat uppdrag, vänligen maila ditt intresse och någon liten rad om dig själv till brf.viljan@gmail.com

 

Störande rökdoft

Det har kommit klagomål från boende om störande rökdoft i trappuppgångar och lägenheter. Det har bl.a. klagats på marijuanadoft, detta är inte bara störande utan också olagligt. Detta accepteras inte och kan leda till en polisanmälan. Vänligen respektera era grannar.

 

Förråd och allmänna utrymmen

Varje boende har ett källarförråd och vindsförråd med matchande nummer mot lägenhetsnumret. Det är inte tillåtet att förvara eller slänga saker i de allmänna utrymmena eller i någon annans förråd. Det är något beklämmande att återigen behöva nämna detta.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s