Viljanbladet juli

Renovering av gårdarna

Arbetet med gårdarna har tagit paus för semester. I augusti planeras att lägga dränering och därefter asfaltera gården R15. I augusti/september påbörjas också arbetet med den andra gården. Tänk på att inte beträda gräsmattan på R15 i onödan, den är känslig för både människor- och djurfötter.

 

Bredand

På årsstämman godkändes proposition ang. kollektivt bredbandsavtal med Bahnhof. Processen för övergången har påbörjats och vi uppmanar er att redan nu titta över era privata avtal med respektive leverantör. Kolla era uppsägningstider så att ni minimerar eventuella dubbelkostnader för bredband. Mer information (tilläggstjänster etc.) följer under hösten, start för avtalet är om ca. 6 månader. Kostnaden för detta kommer att bli 106kr/mån för 500/500 Mbit. Avgiften kommer att läggas på avierna.

 

Protokoll av årsstämman

Önskas en kopia av protokollet för årsstämman. Kontakta styrelsen på brf.viljan@gmail.com eller via formuläret här på brfviljan.wordpress.com

 

Gästlägenheten

De som fram tills nu har haft hand om gästlägenheten har valt att avsluta sitt uppdrag. Styrelsen har sedan tidigare nekat att ta på sig ansvaret för uthyrning, därför behövs 2-3st nya boende som ansvarar för uthyrningen. Om vi inte lyckas hitta en lösning måste föreningen se över alternativen och eventuellt sälja lägenheten. Anmäl ditt intresse på samma adresser som ovan.

                                   

 

Glad sommar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s