Viljanbladet december

Ventilationen

Efter ett par fall av mögel i husen rekommenderar vi att ni kollar ventilationen  ovanför fönsterna och framförallt huvudventilationen på väggen. Det är ganska vanligt att dessa är förmålade eller övertapetserade. Detta kan leda till mögelskador.

Container

Mellan den 18/1-25/1-2016 kommer det finnas två containrar för osorterat avfall tillgängliga på Västmanlandsg. 4 och Brageg. 5.

Hemsidan

Hemsidan brfviljan.wordpress.com är live! Vi vill återigen påminna alla om kika in där och tycka till om vad för information ni tycker skall finnas med. Detta gör ni smidigast under fliken forum. Styrelsen tittar till forumet så ofta vi kan för att det ska vara lätt för er att få svar på eventuella funderingar. Även andra medlemmar i föreningen kan svara och på så sätt öka kommunikationen. Kontakformuläret under kontakt är också ett bra sätt att nå styrelsen. Nyttiga dokument som våra stadgar och tips vid andrahandsuthyrningar finns också att tillgå. Adresser och telefonnummer till våra förvaltare är uppdaterade med länkar till respektive hemsidor och adresserna länkas till Google Maps för smidig lokalisering.

Ni hittar numera också information om vår gästlägenhet under den nya fliken i navigeringsfältet.

Vinterförvaring av cyklar

Vi rekommenderar att alla som inte använder sina cyklar nu under de kalla månaderna sätter ner dem i respektive källare. Då är de fräscha och fina när våren kommer.

Brandrisk

Det brinner i 17 hem varje dag och under december brinner det som mest i våra bostäder. Det beror många gånger på de levande ljusen och de glömda spisarna. En brandvarnare bör placeras i eller intill sovrum och nära köket. Testa därför era brandvarnare och släck ljusen innan ni lämnar bostaden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s