Viljanbladet september

Hyresjustering

Efter ett budgetmöte med Cymko har vi beslutat att det är nödvändigt med femprocentlig hyresjustering. Denna kommer att träda i kraft januari 2016. Detta innebär exempelvis att en lägenhet på 53kvm får en höjning med 100kr.

Nya styrelsen

Vi välkomnar Gustaf Cid och Carl-Anton Söderqvist till styrelsen. Vi passar också på att tacka Hanna Norberg och Sven Midgren för deras arbete det senaste året.

Hemsida

Vi jobbar ständigt på att kunna nå ut till alla medlemmar så smidigt som möjligt. Därför har vi nu skaffat en hemsida till föreningen. brfviljan.wordpress.com är adressen. Samma information som kommer i bladet kommer även att finnas på hemsidan. Det ligger också ett kontakformulär så att det ska vara enkelt maila styrelsen. Vi har även lagt upp nyttiga dokument som t.ex. andrahandskontrakt som går att ladda ner och skriva ut. Adresser och telefonnummer till våra förvaltare finns också tillgängligt. Det finns också ett forum där alla medlemmar kan mötas och diskutera. Vi ser jättegärna att ni kommer in med feedback på förbättringar/förändringar som ni skulle vilja se på hemsidan.

Övernattningslägenheten

Uthyrningen av vår övernattningslägenhet växer i populäritet. Tyvärr så verkar städningen inte fungera lika bra. Därför vill vi påmnna er om att det är viktigt att städa efter vistelsen. Lämna det som ni önskar hitta det helt enkelt. Tänk på att depositionsavgiften inte återbetalas om städningen är undermålig.

Bortforsling av cyklar

Vi vill påminna om att alla cyklar som har kvar sin märkning efter den 30/9 kommer att forslas bort. Så glöm inte att ta att ta av det gula bandet på er cykel.

Annonser